понеделник, 13 юни 2016 г.

Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil Shea Butter and Warm Vanilla


Dove смело мога да нарека любима марка на много дами. Вероятно не толкова заради качеството на продуктите, или тяхната иновативност, или разнообразието, което от бранда предлагат. По-скоро заради социалните послания, които са част от маркетинга на бранда. Малко са дамите, вярвам, които да не въздъхват с умиление на всяка нова реклама, която Dove пускат и която неминуемо цели да внуши самочувствие и самообичане у всяка дама, независимо от вътрешните й страхове и притеснения. Та така, Dove определено заслужават внимание, най-малкото заради хубавите послания, а защо не и заради качеството на продуктите си.


За Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil Shea Butter and Warm Vanilla не мога да намеря информация да се предлага на българския пазар, поне не с това име. В enzo.bg се предлага Dove Derma Spa Goddess, за което нямам идея дали е същият продукт с различно име (често се случва да е така за продукти, които излизат под едно име на английския пазар, от където и аз си взех продукта и под различно име в други страни), но доста напомня. 

Олио - защо да и защо не? Продуктите с олио формула сякаш започнаха да добиват изключителна популярност през последните години. Олио за коса, за очи, за тяло и т.н. май е създадено олио за всеки повод. Истината е, че това не е нищо иновативно и толкова вълнуващо, ефирни масла, базови олиа и подобни натурални продукти съществуват от години. Но с малко повече реклама, новите брандирани олиа завладяха пазара. Защо да не си купите олио? Формулата изглежда като да е доста специфична, самата дума "олио" на опаковката всява страх и буди асоциации за омазнена коса и продукт, който никога няма да попие в кожата. Хубавото е, че повечето олиа, дори и тези с напълно натурален състав, всъщност не оставят мазна и непопиваща следа. А продуктите на база натурално олио в състава, или с консистенция на олио все по-често се произвеждат под формата на "сухо олио", която е лишена от всички неприятни "странични ефекти". Олио-продуктите също си носят славата на мнооого скъпи... но и този факт се променя със скоростта на светлината.

Защо да си купите олио? Заради всичко останало! Защото обикновено е много дълбоко хидратиращо, но без да утежнява, защото подхранва, приятно е за ползване и мирише прекрасно... и това важи за всеки продукт под формата на олио, който съм използвала. Та така и с Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil Shea Butter and Warm Vanilla,

Смяната на сезоните и особено началото на лятото взимат своето и едва ли ще се роди блогърка, която ще се измори да повтаря колко важна е хидратацията в този период от годината. Аз нямам намерение да се цепя от колектива, защото да, важна е. Обаче със затоплянето на времето ние искаме хидратация, но не и тежки и гъсти хидратиращи продукти, които да се усещат по кожата като допълнителен кат дрехи и които не попиват с часове, запушват порите и ни карат да се потим. Ето тук този продукт идва право в целта, защото предлага това, което искаме и отбягва допълнителните ефекти, които никой не харесва. Добавете към всичко това уникално луксозното усещане и опияняващият аромат и на ваше място хващам първият самолет за Лондон, само и само за да си купя този продукт!

Консистенцията на продукта е точно на сухо олио, както вече описах - хидратира чудесно и попива много бързо, без да оставя филм, може веднага да се облечете след нанасяне. Продуктът има много малки блестящи частици, които мислех ще придават леко сияние, но поне на моята кожа почти не ги виждам, даже и на слънчева светлина. Ароматът е учудващо траен и мисля че всеки фен на топлите, сладки, ванилени и ориенталски аромати би изпаднал в екстаз. Аз не съм фен на тези аромати и все пак съм в екстаз! Струва ми се, че този аромат е перфектен за топлите дни и прави така, че мириша на... изкушение, сладкиш, ориенталска принцеса (иска ми се)! 

И така, мисля че не остана нищо недоизказано. Един страхотен продукт, който си купих за около 4 паунда и смятам, че това са едни от най-добре вложените ми пари! Силно се надявам Dove Purely Pampering Body Oil да се появи и на българския пазар. Ако имате възможност да си го закупите - не се чудете, струва си!





2 коментара:

  1. Наскоро видях новата серия на Dove Derma Spa и ако наистина е същото като това, убеди ме да си го взем. Последният път в Lilly прекалено много се чудих какво кремче за тяло да си избера и така и не успях, доста ме улесняваш. благодаря! ^_^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дано наистина е същото, или поне много близко като усещане и ефект, ще е супер и съм сигурна, че ще ти допадне :) Ако решиш да пробваш Дерма Спа олио ще се радвам ако споделиш впечатления после :)

      Изтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)