неделя, 12 февруари 2017 г.

Fun'Ethic helps me feel like I am 20


Здравейте, романтици! Как сте? Отдавна не съм наминавала тук и много ми домъчня. Животът ми се промени коренно през последния месец, като се е превърнал в еманация на динамиката и активността. Опитвам се да балансирам Магистратурата във Великобритания, да се настроя към новата обстановка и съжителство с повече хора, да продължа да работя работата си на пълен работен ден и все пак да си оставя малко свободно време за разходки, опознаване и нови емоции, общуване с различни хора. И да, така излиза, че от това най-много страда блога, но моментът просто е такъв. Въпреки всичко отделям време да правя снимки и да обмислям идеи и проекти за нови публикации, така че в никакъв случай нямам намерение да изоставям това мое мъничко и така любимо местенце. И за да докажа това (основно да докажа и мотивирам себе си), днес се завръщам с нова публикация.


И така, днес ще споделя с вас мнението си за дневния крем с праскова "Да бъдеш на 20" на френската органична марка Fun'Ethic. Малко преди да замина за Англия, с мен се свързаха представители на един нов и много интересен сайт, който предлага козметични марки, които до този момент не могат да бъдат намерени никъде другаде в България. Става въпрос за сайтът  Beautyskin, на който ви препоръчвам да хвърлите едно око, защото може да откриете доста интересни нещица там. Част от тях са продуктите на Fun'Ethic - френска марка, която до този момент беше напълно непозната на нашия пазар. Брандът Fun'Ethic е създаден през 2012 година от едно семейство със страст към качествената, екологично и социално ангажирана бяла козметика. Като всеки малък и семеен бизнес и този идва със своите ценности, отговорности и ангажименти, а какво по-хубаво от това? Има как да стане по-хубаво всъщност - цената! Истината е, че цената на всички продукти на бранда е супер поносима и приятна, особено на фона на чистите и органични съставки и химията, която е сведена до изключителен минимум.

И понеже от Fun'Ethic знаят, че кожата на лицето и тялото се променя през годините, като започва да проявява нови изисквания и има нов нужди, за да изглежда и да се чувства добре, всички продукти на марката са разделени в три възрастови категории. Аз, разбира се, поисках да изпробвам нещо подходящо за моята възраст и бях зарадвана с дневния хидратиращ крем "Да бъдеш на 20", към който имах големи очаквания и с вълнение започнах да тествам.


Дневният крем "Да бъдеш на 20" е предназначен за всеки тип кожа, а на моята смесена към суха през студените дни се отразява страхотно, без да причинява прекомерно омазняване, нито пък да е прекалено лек и да не усещам, че съм нанесла хидратиращ крем след няколко минути. Текстурата на крема е изключително лека, дори доста течна, почти като на серум. Разнася се изключително лесно и попива бързо, като оставя кожата изключително мека и гладка, а дори и повече от това - усещам кожата си по-жива, ако мога да се изразя така, еластична и свежа. Благодарение на удобната опаковка, дозирането на продукта е много лесно и няма как да се прекали, помпичката е удобна и изкарва точно толкова продукт, колкото е нужен за едно нанасяне. Кремът, както споменах, е подходящ за жени между 20 и 30 години, но ако вие не попадате в тази възрастова група, не се безпокойте, марката предлага продукти, които са подходящи както за по-младите дами, така и за по-възрастни дами. Освен всичко, кремът е позициониран като подходящ за основа на грим и с лек матиращ ефект. Ако трябва да съм откровена, матиращ ефект на моята кожа не долавям, но пък продуктът наистина е подходящ за нанасяне под грим, като не предизвиква избледняване или размазване на продуктите.

Активните вещества, които може да откриете в състава на хидратиращия крем, са наистина страхотни. Още по-хубаво е, че всички са органични и добити от местни френски производители, като това спомага не само за по-отговорно отношение към природата и хората, но и подкрепа на малкия бизнес. Екстрактът от праскова е ключов момент в този крем, като обещава да я подхрани с набор от витамини, да я регенерира и успокои, тонизира и освежи, да възстанови еластичността и да й помогне да се защити от вредното влияние на околната среда. Органичният ечемик има противовъзпалителни качества и помага в случай, че някоя досадна пъпчица е решила да разваля настроението от сутринта, а органичната дестилирана ментова вода освежава и тонизира чудесно, така че нанасянето на крема сутрин е безкрайно приятно. Органичното алое вера на прах стимулира производството на колаген и освежава тена, като придава естествено сияние, а екстрактите от малц предпазват клетъчната жизненост и се борят срещу ефектите на стреса и умората на кожата. Както може да се убедите, само в една капка крем се съдържа една огромна палитра от полезни и органични съставки. 









А за десерт оставих нещо също толкова слънчево, сладурско и сгряващо душата като свежата праскова в състава на този дневен крем, а именно... първи стъпки в бюти блогърството, или как една мъничка бюти блогърка (племенницата ми Ава) лека-полека започна да се вдъхновява от моите "фотосесии" за блога и да прави свои собствени. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)