събота, 29 април 2017 г.

Ted Baker Sugar Sweet Butterfly Kit for a Queen Gift Set


Здравейте, романтици! Днес съм при вас, за да ви представя един куп изключително романтични продукти, от дизайна на опаковките, до аромата и чувствените текстури. Според вас какво използват кралиците? Мога да се обзаложа, че този подаръчен комплект на Ted Baker представлява точно това, което всяка модерна кралица би пожелала да притежава в козметичния си арсенал. А опаковките са безумно красиви и заслужават да бъдат поставени за възхищение на всяка една тоалетка!

Всъщност нямам идея дали съвременните принцеси и кралици използват продукти на Ted Baker, но знам че подаръчният комплект Sugar Sweet Butterfly Kit for a Queen може да накара всяко момиче и жена да се почувстват наистина като кралица! Лукс, момичешки чар и красота присъстват във всеки детайл на този дизайнерски подаръчен комплект. А как се сдобих аз с него? Това е страхотният ми подарък-изненада, който получих от една от най-добрите ми приятелки! Безспорно, това е една от любимите ми изненади и определено жест и внимание, които ме накараха да се чувствам като истинска кралица! Мисията е изпълнена, даже преизпълнена!


Какво ли съдържа Ted Baker Sugar Sweet Butterly Kit for a Queen Gist Set? Само прекрасности и съвършенства, но знам че това описание не би ви било особено от полза, затова ще съм по-конкретна - луксозен душ гел, романтичен спрей за тяло, суфле с блясък, всяко едно от трите с аромат на червени плодове, бергамот, тубероза и пачули и балсам за устни с аромат на ванилия и горски плодове. Всички аромати са страхотни и изключително трайни. Просто удар в десятката, особено за пролетта. В перфектен унисон са с природата наоколо, защото разцъфват по кожата като полски цветчета, напоени със слънце, щастие и обич.

Четирите продукта пристигат в страхотен несесер, нищо от некачествените чантички, които обикновено идват като подарък към подаръчните комплекти. Този е голям и с удобна форма, която побира много неща. Изключително качествен е, твърд и запазва формата си дори при силен натиск. Всеки детайл е изпипан до съвършенство, за да достави пълна визуална наслада. Принтът с пеперуди и божури е като нарисуван с водни бои, изключително нежен и романтичен. Ципът е в розово злато и с диамант закачен на върха на подвижната част. Материята е водоустойчива и може лесно да се избърше, ако се изцапа, без да остават петна. 





Душ гелът идва в стандартната за такива продукти тубичка, а дизайнът точно копира този на несесера. И тук детайлите за в розово злато - надписите, капачката и металният кант в горната част на тубичката. Ароматът, както вече споменах, е страхотен, много пролетен и свеж. Ароматът и текстурата са богати, ароматът изпълва цялата баня и се задържа по кожата. Прави богата пяна, не изсушава кожата и мисля че е излишно да казвам, че се чувствам като истинска Клеопатра в банята.









Балсамът за устни е тип вазелин и идва в малко бурканче, което пък идва в своя самостоятелна кутийка с принта като на несесера и душ гела. В тази кутийка е затворено истинско съкровище, красиво бурканче с бяла капачка с емблематичната за бранда буква Т и пеперудка в розово злато. Текстурата на балсама всъщност е доста лека и приятна, на устните не стои мазно и тежко. От друга страна, въпреки леката и не особено мазна текстура, балсамът хидратира страхотно, като за една нощ лекува много напукани устни. Нанесен на устните едновременно попива бързичко, на което се дължи и чувството, че устните са много добре хидратирани и подхранени, а същевременно остава и много лек и приятен слой на устните. Няма цвят, ароматът е сладък и много приятен, не е натрапчив, но се усеща. Единствено не ми допада, че трябва да се бърка в бурканчето с пръст, но пък е страхотен балсам за нощното шкафче/тоалетката.






Спреят за тяло е типичен подукт от категорията. Ароматът е лек и приятен, като намек и въздишка. Не е с трайността на парфюм или тоалетна вода, но ароматът се усеща почти до края на деня. Опаковката отново е изключително красива, с етикет от задната страна на бутилчицата, който е с принтът с пеперудата и божура и прозира през всички страни на квадратната прозрачна опаковка. 








Суфлето за тяло с блестящи частици е истинско съкровище! Вижте само опаковката му, ъгловата като диамант, пластмасата е много качествена и плътна. Тук отново се наслаждаваме на детайлите в розово злато, а самата опаковка е бяла. Суфлето се отваря с капак на винт. Текстурата е точно на суфле, едновременно е богата, много хидратираща и подхранваща, а в същото време е и много мека, гладка, въздушна. Блестящите частици в суфлето са изключително фини, при нанасяне ефектът е като да сте си нанесли слой фин хайлайтър за лице. Блестящите частици не падат бързо, всъщност са си все така наситени по кожата до следващо къпане. Ароматът също се задържа почти през целия ден. Продуктът е много хидратиращ и подхранващ, попива бързо и удоволствието е използването му е неописуемо, много луксозно и удовлетворяващо усещане.

2 коментара:

  1. Изглежда страхотно! Има ли го в България и на каква цена е ? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте :) Опасявам се, че в България никъде не се продават продукти на бранда, поне на мен не ми е известно. Уви, онлайн също е изчерпан, предполагам че догодина през периода март-април отново ще е наличен. Цената е ориентировъчно 25 паунда, но мисля че може да бъде намерен и в намаление.

      Изтриване

Your comments make me happy :)
Коментарите ви ме правят щастлива :)